TB-Boten

De specialist op het gebied van verkoop, onderhoud en customizing van ski-, surf- en wakeboardboten!

Lees meer
TB-Schade

Het adres voor schade-afwikkeling en reparatie, poetsen, custom paint en anti-fouling voor uw boot!

Lees meer
TB-Shop

Ruim aanbod in zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor uw wakeboardboot!

Lees meer

Poetsen & polijsten

Om de gelcoat in goede staat en de originele glans zo lang mogelijk te behouden, is het regelmatig wassen van de gel-coat van de boot en eenmaal per jaar een ‘grote’ beurt noodzakelijk.

Onder invloed van schadelijke uv-stralen, zout water, roet en vuil zal een polyester boot gedurende het seizoen zijn glans verliezen en verkrijten. Een goede boot-wax is noodzakelijk om de gel-coat te beschermen. Door deze boot wax wordt de glans dieper en vormt een vuilafstotende en beschermende laag die nieuwe vervuiling tegengaat. Meestal is het aanbrengen van een nieuwe gelcoat niet nodig en is een goede boot wax genoeg.

Wij wassen en reinigen uw boot eerst grondig met de hogedrukreiniger, onderwaterschipreiniger (voor de onderkant van uw boot te reinigen) en bootshampoo. Daarna wordt de boot met een professionele, in toerental regelbare poetsmachine, gepolijst. Het maakt niet uit of het om een polyester boot polijsten en schoonmaken of een andere boot polijsten en schoonmaken gaat. Hierbij maken wij gebruik van verschillende polijst- of poetsschijven en polijstmiddelen van grof tot fijn van Riwax marine.

Oppervlakkige krassen worden hierbij vaak weg gepolijst, maar wanneer dit niet voldoende is (omdat de kras te diep is) kunnen wij een gelcoatreparatie uitvoeren.

Uiteindelijk beschermen wij uw boot met een waslaag voor duurzame conservering met diepe glans. Bootonderhoud is erg belangrijk, goed onderhoud van boten zoals polyester en stalen boten, maar ook jachtonderhoud, verlengt de levensduur.

 Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Freewheel Nauteck Flooring Financiering