TB-Boten

De specialist op het gebied van verkoop, onderhoud en customizing van ski-, surf- en wakeboardboten!

Lees meer
TB-Schade

Het adres voor schade-afwikkeling en reparatie, poetsen, custom paint en anti-fouling voor uw boot!

Lees meer
TB-Shop

Ruim aanbod in zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor uw wakeboardboot!

Lees meer

Het centrum voor uw boot


TB-Boten biedt een uitgebreid pakket aan kernactiviteiten om tegemoet te komen aan alle behoeften van bootbezitters. Hieronder volgt een overzicht van onze diensten:

  1. Verkoopbemiddeling: Bij TB-Boten begrijpen we dat het verkopen van een boot een ingewikkeld proces kan zijn. Onze verkoopbemiddelingsservice neemt deze zorg uit handen. Wij zorgen voor de gehele verkoopprocedure, van de presentatie en het adverteren tot het onderhandelen met potentiële kopers, zodat onze klanten een optimale prijs voor hun vaartuig kunnen realiseren.
  2. Technisch onderhoud: Een goed onderhouden boot is essentieel voor veilig en plezierig varen. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om alle aspecten van technisch onderhoud te verzorgen, waaronder motoronderhoud, elektrische reparaties en het up-to-date houden van navigatiesystemen.
  3. Schadeherstel: Ongevallen gebeuren, maar bij TB-Boten zorgen we ervoor dat uw boot snel en vakkundig wordt hersteld. We hanteren de hoogste standaarden voor schadeherstel, van kleine krassen tot grote reparaties, zodat uw boot er weer als nieuw uitziet.
  4. Refit: Of u nu uw boot wilt moderniseren of een volledige transformatie wenst, onze refit-diensten zijn de oplossing. We bieden op maat gemaakte oplossingen die variëren van interieuraanpassingen en het installeren van nieuwe apparatuur tot volledige verbouwingen waarbij u kunt genieten van alle voordelen van een Nauteck bootvloer. Dit zijn EVA-schuim bootvloeren en vele comfortable voordelen heeft.
  5. Winterstalling: Wanneer het vaarseizoen ten einde komt, biedt TB-Boten veilige en betrouwbare winterstalling. Onze faciliteiten zijn uitgerust om uw boot te beschermen tegen de elementen, zodat deze in de lente weer klaar is om het water op te gaan.
  6. Reiniging: Een schone boot is niet alleen een kwestie van esthetiek maar ook van onderhoud. Onze grondige reinigingsdiensten verwijderen zout, algen en ander vuil dat de boot kan beschadigen. Van dek tot kiel, wij zorgen ervoor dat uw boot schittert.
  7. Polijsten: Naast onze reinigingsdiensten bieden we ook professioneel polijsten aan om de glans van uw boot te herstellen en te behouden door een lakbehandeling. Dit verbetert niet alleen het uiterlijk, maar beschermt ook de gelcoat tegen de zware mariene omstandigheden.

Bij TB-Boten streven we ernaar om een complete service te bieden die alle aspecten van bootbezit dekt. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw bootbehoeften!

Freewheel Nauteck Flooring Financiering